Followers

Sunday, April 29, 2012

Kad Dari Kerdipan Rohani

Assalamualaikum.
Hari ni saya cuma nak letakkan Kad Ulangtahun ke 3 blog Kerdipan Rohani yang diberikan kepada semua kawan-kawan yang singgah diblognya . Terima kasih Daun Keladi akak, tahun depan, berilah lagi....:)

14 comments:

zino said...

selamat ulang tahun.....

azi said...

En. Zino...
Tq singgah sini. Selamat Ulang Tahun buat Kerdipan Rohani ....

Acik Erna said...

azi..cantikkan bunga yang kak ani bagi tu..ros merah ye..akak belum sempat nak ambik lagi..akan diabadikan jugak nanti.

azi said...

Cantikkan akak..sebab tu saya cepat-cepat ambik dan letakkan kat sini..sayakan suka bunga ros...:)

Kakzakie said...

Diam tak diam dah 3 tahun dah Kerdipan Rohani kepunyaan Kak Ani ye azi...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

selamat ulang tahun ke-3..
semoga bertambah rezeki dengan blog ni..
Selamat Maju jaya :-)

Jo-Blogger said...

tahniah ler dh 3 tahun yer.. saye baru berape hari je bukak blog. ni pun wife yg suruh..isi masa lapang katanya

MulutPayau said...

assalamualaikum azie...

cantik kad tu dari kak ani tu....saya belum ambik lagi...

dwaty said...

akk plak bila nak buat??? hehehe

azi said...

Kakzakie..
saya punya blog ni kakak, lupa dah start bila..he..he..

azi said...

Pokok Manggis Depan Rumah..
Terima kasih sudi singgah sini....
3 tahun tu Ulangtahun Blog Kerdipan Rohani. Moga blognyer terus berjaya ye..:)

azi said...

Jo Blogger..
Terima kasih singgah sini.

Seronok juga berblog ni sebab dapat ramai kawan-kawan baru...sayapun kalau ada masa terluang baru boleh berlama-lama kat sini...:)

azi said...

MP..
Saya cepat-cepat ambik sebab sukakan bunga ros tu...he..he..

azi said...

Dwaty...
Akak teringin...tapi tak pandai le...he..he..