Followers

Wednesday, February 13, 2013

Adik dah bertudung.....

Assalamualaikum..
Rasa  malas sangat nak update blog. 
Jadi biarlah gambar yang bercerita ye....:)


Sekian. Wassalam.

13 comments:

ainnoraini said...

comeyyynyeee...

Nafira usof said...

sweet.. comel jer~

Acik Erna said...

assalam azie..comelnya adik..dengan senyuman manis dia tu

inazamri said...

alololo comelnye dia....semoga membesar menjadi muslimah sejati.

azi said...

Ain...
Tak tahulah tu, lekat ke tidak tu..he..he..:)

azi said...

Nafira...
he..he..tiba-tiba aja nak pakai tudung....kat sekolahpun dah pakai...:)

azi said...

Akak Erna..
akak...saya ingatkan dalam darjah 2 nanti baru nak biasakan dia pakai tudung , tiba-tiba aja dia kata nak pakai....

azi said...

Inazamri...
Dah dia nak pakai, akak ikutkan aja...tapi akak tak berapa nak harap ni, kat sekolah memang pakai, kat luar tu, tak tahulah pulak..:)

wahida said...

wah...comelnya dia...

meh auntie peluk sikit...

airis aries said...

Salam..comel sesangat,klau dah minat sendiri nak bertudung ok la tak susah nanti kita nak ajar kan..hehe tul x??

azi said...

Wahida..
he..he..akak tengok macam anak Jepun pun ada, dengan mata sepetnya...:)

azi said...

Airis..
alhamdulillah, kakak Ainaa pun bertudung penuh masa umurnya 8 tahun, adik ni baru 7 tahun.....kalau dia nak "on/off" tu, akak ok lagilah...

MulutPayau said...

Comelnya adik pakai tudung.....