Followers

Tuesday, December 13, 2011

Ulang Tahun Kelahiran Along ke 15...

Kek keju untuk hari jadi


Assalamualaikum
dan
selamat malam..

Hari ni..13.12.2011 adalah hari ulangtahun kelahiran anak sulung saya, Ahmad Baihaqi Afiq (Along) yang ke 15..
Sebagai seorang Umi, saya amat berharap yang Along akan menjadi anak yang bertanggungjawab serta sayangkan keluarga dan adik-adiknya. Saya selalu mengingatkan dia yang tanggungjawab menjaga adik-adik terletak di atas bahunya seandainya saya dan ayahnya tiada lagi di dunia ini.
Nampaknya dia faham....
Cadangnya malam ni kami sekeluarga akan keluar makan malam kat tempat special sikit untuk meraikannya...tapiii...memandangkan si ayah ada program yang tak boleh ditunda...jadi rancangan tu ditunda ke malam esok . nanti saya sharekan gambarnya ye.
Sekian, terima kasih.

20 comments:

saniah said...

happy 15th birthday along...semoga along membesar menjadi anak yang soleh dan berjasa pada ibubapa dan adik adik...semoga berjaya dalam mengejar cita cita..amin..:)

MulutPayau said...

selamat hari lahir Along....semoga menjadi anak kbnggaan ibu dan ayah...

Acik Erna said...

Selamat Hari Lahir untuk along..semoga menjadi anak yang soleh dan menjadi anak kebanggaan ibu bapa.

ainnoraini said...

azi...same dgn ank ain no2 la tarikhnya...
Mase ni same2 kite peknen ye... agak-agaknya same sakitkan kat hospital...

azi said...

Kak Saniah..
terima kasih akak...semoga doa-doa akak akan dimakbulkan Allah....

azi said...

MP..
terima kasih ye...sekarang pun bangga dah dengan dia...tak pernah membantah cakap umi dan ayah..apa yang disuruh...semunya dibuat...

azi said...

Acik Erna..
terima kasih akak..saya pun selalu doakan dia menjadi anak yang boleh odakan kami bila kami dah tiada lagi didunia ini...

azi said...

Ain..
betulllll.?..sama tarikh..13.12.96..kalau macam tu...mesti kita sama-sama sakit kat hospital ye...saya lahirkan Along pukul 9.30 malam...
Memang kita ni "serasi Bersama" le...he..he..:)

~ yus ~ said...

selamat hari ulangtahun ke 15 buat along.

Nampak sedap keknya, mcm nak sikit aje..:)

ainnoraini said...

ehhh...azi sori..sori..anak ain tu lahir 2007 cume tarikh jer dia same...silap pulak maklum la dah makin berumur ni...byk pulak benda nak pikikann...

tapi tetap samakann...kiranya sesuai lajugak "serasi bersama" hihihi...

Sharifah Nadzarah said...

hepi belated besday to along...
azie hepi pada tarikh ini tapi sy duka pada tarikh ini..
jemput ke blog...

Zaitun said...

Happy belated birthday buat along semoga menjadi anak kebanggaan ibubapa dan sentiasa dilindungi Allah swt.

azi said...

Yus..
Semalam akak dah boleh buka blog Yus dan tak tahu nak buat apa...nasib dah ok...

Yus..
terima kasih atas ucapan ye...

azi said...

Ainnn...
he..he..macamana boleh lupa ni...jauh benar lari tarikhnya...dekat 10 tahun...tapiiii...saya pun selalu tersilap ..tapi tetap serasikan..he..he..:)

azi said...

Sharifah Nadzarah...
terima kasih atas ucapan...SN sedih pada tarikh ni?...nanti akak pegi blog ye...

azi said...

Kak Zaitun...
Akak..terima kasih..semoga Allah akan makbulkan doa akak tu...(ambik berkat....)

dwaty said...

sala kak...

saya review blog akk...

azian said...

kak azi...
bestnya la haiii nama anak akak....heheheh...

semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...dengar cakap umi ye along....

azi said...

Dwaty..
...........:)

azi said...

Azian..
Nama tu akak jumpa dari akak belum kawin dengan Cik Abang lagi...jumpa dalam buku sejarah islam...berangan2 nak letak nama tu kalau ada jodoh sebab nama seakan nama Cik Abang akak...Alhamdulillah...dimakbulkan Allah...Afiq tu akak tambah...:)