Followers

Tuesday, April 3, 2012

"Best Celebrity Blogger "

Senyuman ikhlas untuk kawan-kawan yang sudi folo saya

Assalamualakum..
emmmm...mesti terkejutkan bila baca tajuk N3 saya ni. ..sayakah "Best Celebrity Blogger " tu.....ha..ha...bermimpi disiang hari le tu...sampai saya menutup mata nipun, rasanya gelaran itu tak akan saya pegang....:)

Sebenarnya hari ni dalam suratkhabar sisipan Utusan Malaysia, Mega...gadis penghias muka depannya ialah, Nur fatin Liyana binti Asri. Nur fatin ni baru berusia 22 tahun , sangat cantik orangnya... baru-baru ni, bakal doktor itu telah dianugerahkan "Best Celebrity Blogger" oleh Menteri Penerangan, Datuk Seri Dr. Rais Yatim...saya sangat-sangat kagum dengan dia ni, dalam usia yang masih muda, dia berjaya mengumpukan pengikutnya sebanyak 40,000 orang...bila saya buka blognya, memang menarik sekali semua N3 yang dibuat....gambar-gambar yang diletakkan pun banyak...seronok sangat baca setiap coretannnya.

Bagi saya pula, tujuan saya berblog dan menulis disini, sekadar untuk berkenal-kenalan , bertukar-tukar pandangan, mengenal ragam manusia dan mencoretkan kegiatan seharian untuk kenangan dimasa depan. Saya tak berniat untuk mengumpulkan pengikut yang ramai ...kalau sesiapa yang sudi singgah disini dan folo tu, satu kegembiraan dan bonus bagi saya....kalau tak nak folo pun tak mengapa, tapi saya akan tetap folo mana-mana blog yang menarik hati dan saya suka...

Saya sedar, saya ni tak pandai sangat nak menulis...nak bermadah apatah lagi...blog pun tak menarik...tapi saya akan cuba memperbaikinya dari masa ke semasa.....
kepada kawan-kawan yang sudi folo saya tu, terima kasih saya ucapkan. Semoga ikatan persahabatan kita dialam maya ini akan berkekalan hingga akhir hayat kita....kalau ada kesalahan tu, silalah buat teguran...sebagai manusia biasa...kesalahan memang tidak pernah lepas kita lakukan.......

Sekian..
Wassalam.

13 comments:

~ yus ~ said...

Apa link blog tu kak? Yus nak terjah juga...

tulah, yus pun tak pandai tulis, tulis ikut suka je, alhamdulillah ada juga yang follow.

p/s: kak boleh tak kalau buang verification word ni. Malas betul nak menaipnya...huhu

Acik Erna said...

assalam azie..menawan senyuman azi..akak pun sama macam azi jugak..suka baca dan kadang2 tinggalkan komen..

azi said...

Yus..
terjahle...mesti syok..(honeykoyuki.blogspot.com...)

Yus...akak ni tak pandai le pasal komputer2 ni...nak buang apa2pun tak pandai...:)

azi said...

Wsalam Kak Erna..
TQ ye sebab akak lah yang paling setia dengan saya dan folower terawal..tu yang sayang lebih tu...he..he..

al-lavendari said...

terasalah akan diri ini kerdil sangat dengan pengikut yang tak sampai seribu orang ..

azi said...

Salam Pak Ngah.
Terima kasih ye sudi singgah disini...
Nak tahu, saya juga kagumi dan hormatnya Pak Ngah...setiap apa yang Pak Ngah tulis semuanya ada "Isinya"....nak dibandingkan dengan saya Pak Ngah...bagaikan belalang dengan gajah...ha..ha..:)

MulutPayau said...

Azie....

Emmmmm suka sangat tengok Azie senyum..manis dan menawan...

terima kasih jugak utk azie, coz sudi jadi sahabat maya saya....walau jauh tapi terasa dekat di hati....

ainnoraini said...

Wahhh manis sungguh senyuman azi tu tauuu...
Azi suka tak baca blog ain tuu...chewahhh mcm la best sgt citer2 kat blog tu kann..padahal biasa2 jer...

Tp yg pasti ain selalu bertandang kat sini tauu...tengok ni blm msk waktu subuh dah intai2 'rumah' azi tau...

azi said...

Salam MP..
Saya pun nak ucapkan terima kasih sebab sudi folo saya dan menjadi sahabat dialam maya ini...iyalah, siapalah saya ini dibandingkan dengan MP tu...orang kecik2 aje...he..he..semoga persahabatan kita akan berkekalan sampai bila-bila....memang terasa mesrakan walaupun tak pernah bersua muka...:)

azi said...

Salam Ain...
Semanis-manis senyuman saya, mana boleh lawan senyuman Ain...betul tak?..

Ain..semua blog yang saya folo, mestilah saya suka membacanya...termasuk blog Ain...lagipun Ainnikan banyak peminat...he..he...semoga persahabatan kita akan terus terjalin ye...kalau ada yang tak menyenangkan hati()'

azi said...

Ain...
Sambungan ...
Kalau ada ayang tak menyenangkan hati, bagitau ye....:)

p/s..kucing kacau...tu yang tersalah taip tu...

Liza Razak said...

saya suka blogging sbb boleh share info2 yang menarik dan boleh tambahkan kenalan :)

azi said...

Liza Razak....
TQ ye sudi singgah sini dn folo akak...:)

Samalah macam akak...disamping menambahkan kenalan..boleh juga cuci mata dan membaca info-info menarik kat blog kawan-kawan...nanti akak folo balik ye...