Followers

Tuesday, May 29, 2012

Salam..

Assalamualaikum...
Maaf ye ...Pada kawan-kawan yang sudi singgah sini, mesti boringkan sebab dah lama blog ni tak ada n3 baru..
Sebenarnya tuan rumah tak berapa sihat...sehingga saat ini...saya masih lagi batuk-batuk dan suara pulak, bila bercakap tu..macam suara" itik" aje dengarnya...he..he..
Insyaallah, dilain masa, kalau ada kesempatan saya akan kembali dengan N3 yang "menarik"...ha..ha....

Sekian, wassalam.

16 comments:

Acik Erna said...

Assalam azie..tak sihat ye..jangan lupa pi klinik dan jangan lupa makan ubat..moga azie cepat sembuh ye

azi said...

Wsalam akak...
terima kasih akak doakan saya....saya ni kalau dah mula batuk, memang lambat nak baik wpun makan ubat berbotol-botol...

Kakzakie said...

Ramai yg kena batuk/selsema/demam sejak hampir cuti sekolah hari itu azi. Kawan kakak satu office ni pun tadi ada yg dah balik... kakak tadi pun ingat nak balik juga sebab macam tak daya tapi tak jadi...

saniah said...

Moga bertambah sihat ya azi...kena bnyk berehat ni.. ;) minum air bnyk2 k...mungkin sbb cuaca panas ni kot ;(

MulutPayau said...

Assalamualaikum azie...

Tak sihat rupanya...rajin2 makan ubat tau...semoga cepat sembuh...

Nieza said...

assalam kak Azi cyng, alahai tak sihat ke kak? harap cepat baik yer..:)

Arizakiah said...

Salam buat azie...

Semoga azie cepat sembuh.....

akak baru sihat dari batuk. berbulan-bulan lamanya.....

azi said...

Salam Kak Zakie..
Kakak, sampai saat ini, batuk saya makin menjadi-jadi....hari ni, rasa macam nak demam pulak....kepala pun rasa pening aje..

azi said...

Kak Saniah..
terima ye akak...minum air banyakpun, saya kalau mula batuk, memang lambat baik..doktor cakap, dalaman saya ni panas...(badan jenis panas)

azi said...

Terima kasih MP...
Dah makan ubat dah, tapi batuk tak lega-lega jugak....

azi said...

Nieza...
Wsalam...terima kasih..
hem..hemmm...hai dah jadi orang popular ye...he..he..teruskan minat Nieza memasak ye...akak doakan dari jauh aje. Semoga masakan Nieza akan terus masuk majalah lepas ni....:)

azi said...

Arizakiah...
Akak, terima kasih singgah sini.Akak pun batuk ye...saya pun kalau mula batuk tu, memang lambat baik le...

wahida said...

semoga cepat sihat kak...mmg kalau tak sihat, buat apa pun, serba tak kena...huhu...

mkn ubat tau!!

azi said...

Wahida..Terima kasih ye...
Akak masih batuk lagi, tapi tak le berpanjangan macam hari tu...

dwaty said...

akk dah gi hospital... kesihatan kenalah jaga kak... tp mmg musim batuk kot sekrg ni...

p/s: pandai akk teka saya exam BITK... hehehehe

azi said...

Dwaty...
Akak doakan waty lulus!!!...dapat tambahan lagi duit poketttt...:)