Followers

Saturday, January 5, 2013

Impian Tercapai....

Assalamualaikum.
Selamat tengahari semua.. dah makan ke?..hari ni nak cerita tentang Adik Aishaa lagi....tahun 2013 ni kiranya tahun bertuah dia...nak tahu mengapa ye?....impiannya untuk memiliki motosikal telah tercapai..he..he..dah lama sebenarnya dia nakkan motosikal tu....tapi ayahnya buat tak tahu saja..yelah..motosikal tu bukannya boleh naik kalau dia dah besar..dahla mahal 
( bagi kami le..he..he..) kalau basikal oklah jugak.......

Petang semalam dia keluar dengan Kakak sepupunya , Kak Atin (Anak kakak saya), bila balik aja malam tadi, inilah yang dibawanya. Kak Atin ni lembut sikit hatinya...mungkin dia kesian dengan Adik..terus dibelikannya..apalagi anak dara sorang ni, tak duduk diam la..satu rumah dipusingnya...he..he...


Ini pulak gelagatnya kalau dah dapat bermain games dalam ipad, sampai muncung mulut tu...:)

Itu ajalah cerita untuk kali ini. 
Wassalam.
 

21 comments:

Tihara said...

comelnya dia..wow minat motorbike tu :)

MulutPayau said...

Seronoknya adik aishaa dapat motosikal tu...main kat dalam rumah jer ke????

azi said...

Tihara...
terima kasih sudi singgah sini ye...:)

azi said...

MP..
kat luar dah habis pusing....dia naik kat dalam rumah pulak...kacau orang nak tengok tv..he..he..

Acik Erna said...

Tahniah adik aishaa..impian dah tercapai..seronok tengok gambar dia atas motor..cantik pulak motor dia dia tu warna merah lagi..

azi said...

Akak..
selamat kembali ke sini ye akak...dah lama akak menghilang...saya nak masuk blog akak pun tak boleh..macam kena block aja...akak dah sihat ke?


Kakzakie said...

Amboi adik dah ada motor ye. Macam ni pergi sekolah boleh naik motor inilah lawan dgn cikgu adik hihi...

Memang mahallah motor ni Azi tapi dek kerana anak kadang kita mengalah juga kan.

azi said...

kakzakie..
ha..ha..untung ayah dan umi. ada orang tolong belikan....selamatttt..he..he..
kakak pupu di belikan...dia memang manja habis dengan kakaknya tu...

Zaitun said...

Lepas ini bolehlah adik Aisha brom2 naik motor ke sekolah hehehe....

azi said...

Kak Zaitun...
tu la masalahnya...dia tu perempuan, berkenan jugak kat motor tu...kalau Umi dan ayah boleh tumpang naik ok lah jugak...ini dia sorang aja...he..he..

ainnoraini said...

azi...sihat ke...baru nak jalan2 ni...mood rajin sudah mari...

lawa motor tu..ckp dgn adik aishaa acik ain nak pinjam pusing2 kat SP...

azi said...

Ain..sihattttt..bertambah sihat tau...baru cuba nak kurang makan bagi cantik macam ain...:)

Adik Aishaa: Bolehhh..nanti adik bawa Acik ain pusing-pusing SP ye...bawa kakak hanim sama tau...

Kasih Salina said...

salam TA..anak2 zaman sekarang kan bijak pandai meminta sesuatu..mak bapak plk terpaksa membeli kan..takpe lah janji diorang happy..

Kasih Salina said...

sori kak, tersilap sebut nama tadi..menaip komen di blog akak tp tertaip org lain..hihi..

azi said...

Kasih salina..
he..he..minta pada ayah..buat tak tahu, yelah...diakan perempuan...naik naik moto macam lelaki aja...last2..dapat jugak...:)

ibuintan said...

wah bestnya... dapat motor bosa tu

jarang budak pompuan minat motor bosa camni... hebatlah

azi said...

ibuintan..
he..he..anak buah saya cakap, motor tu yang paling murah....he..he..

L said...

kemian die main ipad.. hihi

azi said...

L..
terima kasih sudi singgah sini lagi ye...:)

Afasz said...

wah hebat nye . ada motor besar

azi said...

Afasz..
he..he..dia memang suka naik moto..